perjantai 16. maaliskuuta 2012

Nikolai


Malli: Nikolai
Lanka: Regia Hand Dye Effect 100g
Puikot: 4mm pyöröt

Tallinnan reissulta löysin ihanan sävyistä lankaa ja sitä piti sitten ostaa kolmea eri väriä. Värit Regian lankaan on suunnitellut Kaffe Fasset, joten ovatkin kauniita ja vahvoja. Vyöte väittää langan olevan sukkalankaa mutta huiviksihan ainakin tämä kerä kääntyi. Väriä en saanut kuviin ihan oikein, se on enemmän punertava kuin ruskea, syksyisen värinen (sopii hyvin näin kevääseen ;)).

Nikolai oli mukavan joutuisa malli. Mallikerta jäi heti mieleen ja levennykset ja kavennukset tulivat loogisesti. Tein levennykset joka kahdeksannen kerroksen sijaan joka neljännellä, ja huivista tulikin ihan mukavan kokoinen. Pitsireuna on kaunis ja ainaoikein-neulos sopii mielestäni hyvin liukuvärjätylle langalle.


Kuvaukset sujuivat hyvin. Sitten joku halusi huomiota...


13 kommenttia:

  1. Ei voi olla totta millainen ihanuus viimeisessä kuvassa onkaan <3 Käsityö on kaunis sekin :)Hali tuolle ihanalle <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat värit ja kaunis malli huivissa, tykkään kyllä tosi paljon.

    Alla olevassa postauksessa vihreää kasvamassa, niin keväistä, oletkos laittanut noita valkosipulin kynsiä multaan, saapi hyvää vihreää leivän päälle tai ,,, johonkin muuhun.

    VastaaPoista
  3. Hei, tosi ihania neulomuksia sinulla täällä. Ja koiruuksia myös, vaikken koiraihmiseksi tunnustaudukaan :)

    VastaaPoista
  4. Hurmaava Nikolai! Voin niin kuvitella, kuinka villakoiralla on tullut hätä että emäntä on sekaisin! Se ottaa kuvia ja eikä ole hoksannut etten minä olekaan siinä kameran edessä!
    Mutta Nikolaissa on kyllä nätti reuna, passaa tuolle langalle tosi kivasti. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan kaunis huivi ja hurmaava koira. Meidänkin neidit vaativat usein huomiota, varsinkin pienempi neiti, joka yrittää aina sopivassa välissä varastaa mamman lankakerät. :D

    VastaaPoista
  6. Ihana Kitty ♥ Niin on samaa näköä iskässä ja tyttäressä ;)
    Tosi kaunis huivi, ihanat värit!

    Satu

    VastaaPoista
  7. Kiitos taas teille kommenteista!
    Eija, täytyykin kokeilla laittaa kynsiä multaan, purkit vaan lisääntyy ikkunalla, onneksi on leveät laudat ;)
    Tytöt on aina mukana pörräämässä kun jotakin tekee, näissäkin kuvissa yhdessä sun toisessa vilahti karvaa. Tosin kivahan se on että osallistuvat, haluaisivat vaan olla aina pääosassa...
    Satu, tuletteko Lohjalle viikonloppuna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Ei valitettavasti olla tulossa kun meille on tulossa vieraita. Kitty siis menee metsästämään viimeistä sertiä? Pidän teille kovin peukkuja ja toivotaan, että saadaan juhlia sunnuntaina uutta muotovaliota ;) Hengessä ollaan kovin mukana ♥ Rapsutukset Kittylle♥

      Satu & Yanic

      Poista
    2. Kiitos, katsotaan miten käy, taitaa olla kova kilpailu siitä sertistä. Koitetaan esiintyä hyvin kuitenkin ;) Mukavaa viikonloppua teille.

      Poista
  8. Kiitos sinulle kovasti lahjasta, se pääsi jo eilen oopperaan (Coppelia) arvoiselleen visiitille.

    VastaaPoista
  9. Eksyin blogiisi jonkin toisen blogin kautta ja jään kyllä seuraamaan. Niin kauniita neuleita ja upeita karvakorvia. :)

    VastaaPoista