tiistai 7. helmikuuta 2012

Pehmo-Riku


Malli: Rikke
Langat: Drops Alpaca, Regia Silk, Nalle
Puikot: 3,5, 4

Rikkejä on vilahdellut blogeissa pitkin talvea ja ajattelin voivani vastustaa tätä mallia. Sitten törmäsin pariin kivaan toteutukseen ja pitihän minunkin sitten ryhtyä neulomaan raitoja. Rikke olikin mukavan aivotonta neulottavaa flunssapäiville. Lopputulos on tietysti muodoton pötkylä, ja niin ihanan pehmeä... Ruskean ja vihreän sävyt käyvät hyvin yksiin, eikä hatusta tullut niin tumma kuin kuvittelin.

Loppuun hiukan valoenergiaa. Tulppaanit oikein hehkuivat maljakossa kun viikonloppuna paistoi aurinko. Tuli niin keväinen olo. Helmikuu on alkanut täällä flunssaisissa merkeissä, viisi päivää jo ollut pientä lämpöilyä. Kaiken kukkuraksi pääsen huomenna eroon viisaudenhampaastanikin. Viikonlopuksi pitäisi toipua, lähden siskoni mukaan kenneltytöksi Tallinnan näyttelyyn. Onneksi ei ole hurjia pakkasia luvassa.
Mukavaa helmikuista viikkoa sinulle!



4 kommenttia:

  1. Ihania nuo sun yläbannerin kukat!

    Huomenna tulee käsityökirja, joka voi kiinnostaa sinua.

    VastaaPoista
  2. Ihana Rikke! Nyt on munkin seuraavaksi kokeiltava tätä raitarikkeä. Mutta onneksi tämä on niin simppeli malli, että näitä sopii neuloa :D

    VastaaPoista
  3. Löysinpä täältä ihanan blogin. Kauniita käsitöitä ja ihanat lemminkit. Meidän kotona pyörii kääpiövillakoira, aprikoosi hänkin. Mukavaa helmikuuta!

    VastaaPoista